WIE BEN IK - Thomas van Dalen


Even voorstellen...


Gelukkig getrouwd met mijn grote liefde Esther, en pleegvader van 4 super enthousiaste kids. Hou van muziek, zingen, piano spelen, zeilen, en natuurlijk fotografie. Als Meester in de Beeldende kunsten, opgeleid aan de KDG in Antwerpen heb ik vooral een artiestieke basis mee.

Al jaren ben ik gebeten door fotografie, en vooral huwelijksfotografie. Het is misschien wel een van de mooiste takken uit de fotografie.


Het begon allemaal in mijn opleiding met tekenen en snelschetsen, het vlug leren vastleggen van een beeld en uitpuren van een pose of expressie. Ik hou vooral van journalistieke spontane fotografie. Met af en toe een zetje om tot een mooi beeld te komen.

Wat ik heel belangrijk vindt is dat je op je gemak bent, en dat de fotos iets laten zien van je persoonlijkheid. Gedurende een fotoshoot of trouwfeest probeer ik oog te hebben voor heel het gebeuren. Het koppel, de ouders, oma, kinderen, vrienden, kijkende buren... Het liefst werk ik met daglicht, maar af en toe een flits kan een foto echt een stuk beter maken. Wil je nog iets meer weten, hoor ik het graag.


Thomas van Dalen


thomas.esthervandalen@hotmail.com


Bedrijf: van Dalen Fotografie /  ondernemingsnummer: 0644.975.071 / btw niet van toepassing wegens kleine onderneming


Powered by SmugMug Log In